sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

Vauhdikas viikonloppu

Mukava viikonloppu takanapäin. Miehen sisko ja heidän poikansa tuli meille Porista viikonlopuksi kylään. Lisäksi isompi neiti sai parhaan ystävänsä perjantaina yökylään. Vauhtia ja ohjelmaa on kyllä riittänyt joka päivälle. Perjantai meni ulkoillessa ja leikkien. Lauantaina oli neidin luistelunäytöksen kenraaliharjoitukset ja iltapäivästä mentiin vielä sisäleikkipuistoon pariksi tunniksi. Sunnuntaina esikoisen viimeiset hiihtokilpailut ja isomman neidin luistelunäytös. 

Tässä on kyllä sellainenkin parivaljakko <3 En voi vieläkään käsittää miten tämän ikäiset neidit pystyvät olemaan toistensa seurassa pitkiäkin aikoja ilman erimielisyyksiä! Se ei ole ihan itsestäänselvyys 5-6vuotiailla. 
"sotaleikit" menossa
Viivi vanhus <3 Kaksi viikkoa ja hän on 8v

Tänään hiihdettiin Vöyrillä viimeiset hiihtokisat tälle talvelle. Olin hyvin epäuskoinen lumitilanteesta, mutta kyllähän tuolla oli vielä hienot tykkilumiladut. Näissä kuvissa 8-vuotiaiden poikien lähtö ja hiihdot. Ihania reippaita herrasmiehiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

3-vuotias neiti!

Tänään juhlittiin nyt virallisesti tämän pienen neidin 3v synttäreitä. Onhan niitä jo tässä kuukauden aikana juhlittukkin. Ensimmäisen kerra...