keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

Pyöräilyt alkakoon!

Maanantaina kaivettiin pyörät esille. Meillä alkaa olemaan katu siinä kunnossa että ainoastaan hiekoitushiekka hidastaa menoa :) Pikkuneiti sai vaihtaa viime vuoden pienen pukyn tähän isompaan, joka on peritty sisaruksilta. Yllättävää miten näppärästi neiti tuolla menee vaikka välissä on talvi ja tämä pyörä huomattavasti isompi ja raskaampi, mitä pienin puky. Hän on selvästi yhtä vauhtirakas, mitä isoveljensä. Neiti haluaisi potkutella varmaan yölläkin! :)


Isi löysi varastosta myös poikien radio-ohjattavat.

Isompi neitikin muisti hienosti pyöräilyn salat. Alkuun vähän muisteltiin ja sitten se liikkeelle lähtökin taas sujui :)
Koko aamupäivä oli niin ihanan aurinkoinen ja lämmin, mutta tietysti kun päästiin pihalle alkoi jäätävä tuuli ja yllätykseksi pieni lumisade! :) 

Tämä lasten vihreä Puky pyörä on kestänyt jo 5 vuotta! Kilometrejä tälle kapistukselle on kertynyt ihan huima määrä. Aatuhan aikoinaan 3v keväällä teki tällä 5-8km lenkkejä meidän normipyörien rinnalla. Saas nähdä koska laakerit alkaa jarruttelemaan niin paljon että ne täytyy vaihtaa. Tässä kuvassa nuorin ja vanhin saman ikäisinä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

3-vuotias neiti!

Tänään juhlittiin nyt virallisesti tämän pienen neidin 3v synttäreitä. Onhan niitä jo tässä kuukauden aikana juhlittukkin. Ensimmäisen kerra...