keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Hoikan pojan paita vinkit!

Meillä on välillä vaikeuksia löytää pojalle sopivia paitoja. Hän on sen verran hoikka ja pitkä ettei joka marketin paidat istu. Jos löytyy sopivan mittainen niin sitten on se on hartioilta ja kaula-aukosta kuin teltta... Muuten istuvat taas liian lyhyitä hioista ja selästä. Pompdeluxilta löysin aikoinaan tämän ihanan mallin ja siitä lähtien olen niitä yrittänyt kirppareilta metsästää. Ihan huippu malli <3 Ainut huono puoli näissä on tuon nappilistan siistinä pysyvyys. Riippuu vähän väreistä, mutta yleensä haalistuu aika nopeasti. Ei kuitenkaan näytä epäsiistiltä, mutta kun oikein syynää, huomaa haalistumisen. 

Päätin satsata ja ostin nyt 128 koossa kaksi t-paitaa ja kaksi pitkähiaista. Saa herra sitten alkavalle koulutaipaleelle siistejä koulupaitoja. 

Tykkäsin tämän kauden väreistä. Niitä on helppo yhdistellä alaosien kanssa.


Tämä oli meidän ensimmäinen pompin t-paita, harmi ettei tuota väriä enää saa mistään. Jos jollain on antaa lisää vinkkejä hoikalle pojalle sopivista vaatemerkeista / malleista niin kirjoitelkaahan minulle niitä :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

3-vuotias neiti!

Tänään juhlittiin nyt virallisesti tämän pienen neidin 3v synttäreitä. Onhan niitä jo tässä kuukauden aikana juhlittukkin. Ensimmäisen kerra...