torstai 18. huhtikuuta 2019

Kiirastorstai

Täällä oltaisi valmiita pääsiäisen viettoon! Pestiin eilen ikkunat ja tänään puunattiin muu talo. Vietämme perjantain kyläillen ja lauantaina saamme taas Kain siskon perheen Porista yökylään. Tänään kuvasin aamusta kaksi perhettä, jonka jälkeen lähdimme äipän kanssa salille, syömään ja pienelle kaupunkikierrokselle. Ostin mm. pienimmälle neidille kevättä ja kesää varten lippiksen, johon hän tietysti heti ihastui niin että se oli ihan pakko saada heti päähän. Lisäksi ostin pesuaineita ja vähän ruokaa, niin ja tietysti isomman neidin päiväkotikaverille synttärilahjan. Pari kukkakimppuakin kotiutui! 

Näitä söpöjä jokavuotisia tuliaisia päiväkodista ja koulusta :)
Kuvasin iltapäivällä vielä yhdet asiakkaat ja sen jälkeen lähdettiin hetkeksi takapihan puistoon nauttimaan ilta-auringosta. Vihdoin etupihaltakin on lumikasa sulanut, narsissit oli jo kovaa vauhtia puskemassa penkan läpi :)
 Ihana kevät <3
Vuorossa vaihteeksi kirkonrottaa. Huippua miten tämä pieninkin on täysillä mukana leikeissä. Hän ei vielä halua itse piiloutua, mutta on sitäkin parempi etsijä ja laskeekin hienosti.
Mukavaa pääsiäistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

3-vuotias neiti!

Tänään juhlittiin nyt virallisesti tämän pienen neidin 3v synttäreitä. Onhan niitä jo tässä kuukauden aikana juhlittukkin. Ensimmäisen kerra...