perjantai 18. toukokuuta 2018

Valmis!

Nyt voisi sanoa että meidän uudistettavana ollut leikkimökki on valmis! Kyllä tätä on odotettu. Pikkuneiti toivottaa teidät tervetulleiksi esittelykierrokselle. Pääasiassa kaikki mökistä löytyvät tavarat ja lelut on kirpputorilta. Allas ja maalit on ostettu uusina, samoin leluille tarkoitettu peltisanko (ei näy kuvassa). Tiski, hylly, hellalevyt ja tuleva pöytä on omasta varastosta löydettyjä. Olen tehnyt viime päivinä todella hyviä kirpparilöytöjä ja saanut niillä sisustettua tämän vaaleanpunaisen unelman. Mitäs pidätte?


Ainiin ja tämän ihanan postilaatikon ostin uutena Hongkongista! Olen tässä pähkäillyt haluanko leikkimökkiin enää lainkaan verhoja. Jollain tapaa se olisi nyt niin kivan valoinen. Hmmm..
Mukavaa viikonloppua! Me aloitetaan huomenna mökkileikit. Olen yrittänyt henkisesti valmistautua siihen että leikkimökki tulee olemaan viikon jälkeen varmasti todella likainen ja tämä uuden puhtaus häviää hyvin nopeasti... :D Mutta sitähän varten se on tehty.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

3-vuotias neiti!

Tänään juhlittiin nyt virallisesti tämän pienen neidin 3v synttäreitä. Onhan niitä jo tässä kuukauden aikana juhlittukkin. Ensimmäisen kerra...