perjantai 15. helmikuuta 2019

Työpäivä yrittäjänä

Toimin tällä hetkellä kokopäiväisenä yrittäjänä. Ajattelin kirjoitella tänne mistä päiväni ja viikkoni  yleensä koostuvat. Meillä on tosiaan alkuviikosta tytöt kotona, joten niinä päivinä kuvailen ja käsittelen iltapäivisin. Ke, to ja pe onkin siitä syystä usein täynnä asiakkaita. Tykkään yrittäjän arjesta, se on "vapaata" ja siinä voi itse päättää milloin lähdet käymään vaikka kaupassa. On myös ihanaa että meidän koululainen saa pitää lyhyet päivät ja hänen kotiin tullessaan olen yleensä paikalla.


Tänään herätyskello soi klo 7.00, niinkuin jokaisena perjantaina. Lapset ylös ja vaatteisiin, esikoinen aamupalalle. Oma valmistautuminen ja sen jälkeen autolla kohti tyttöjen päiväkotia. Neidit hyvästelty  ja seuraavaksi herran haku kotoa ja vienti koulupysäkille. Tämän jälkeen tulin kotiin, kävin laittamassa studion valmiiksi ensimmäiselle asiakkaalle. 

Kerkesin syömään aamupalan ja tekemään kahden asiakaan tilaukset. klo 10.00 saapui pieni 1-vuotias studiolleni.. Kuvauksen jälkeen laitoin koevedokset lataantumaan ja menin valmistelemaan paikat raskauskuvausta varten. Taas tein muutamat asiakaskuvat ja koevedoksetkin sain jo eteenpäin. Viimeisen asiakkaan jälkeen käytin tehokkaasti aikani viimeisten tilausten kanssa ja pääsin syömään lounaan. Tässä välissä pieni koululainenkin kotiutui. Nyt olisi tämän hetken käsittelyjono selätetty ja mukava aloittaa viikonloppu. Ennen sitä olisi vielä tarkoitus lisäillä vähän kuvia kotisivuille ja tarkastella kalenteria. Pikku tyypit kotiutuu isän kanssa klo 15.00 jälkeen. Tänä viikonloppuna ei olekkaan asiakkaita. Pojalla hiihtokisat kahtena päivänä, isommalla neidillä kaverisynttärit ja jumppa, pienimmällä myös jumppa jne... Tässähän se sitten menikin. Maanantaina taas sorvin ääreen. Päivät ei kyllä aina ole ihan näin aamupainotteisia, yleensä työt jakaantuu tasaisesti koko päivälle. Puhelimen ja kalenterin kanssa pelaamista on jatkuvasti, niinkuin varmasti jokaisella tämän päivän yrittäjällä :) Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

3-vuotias neiti!

Tänään juhlittiin nyt virallisesti tämän pienen neidin 3v synttäreitä. Onhan niitä jo tässä kuukauden aikana juhlittukkin. Ensimmäisen kerra...