lauantai 12. toukokuuta 2018

Viikon loma Kalajoella

Tervetuloa uuteen blogiini. Olen suunnitellut tätä jo hetken ja vihdoin se on valmis. Nyt vuorossa ensimmäinen postaus :) Vietimme juuri mahtavan viikon Kalajoella! Ohjelmaa riitti joka päivälle ja ilmatkin olivat mitä parhaimmat. Kuulin ennen lomaa että tuolle ajanjaksolle on luvattu helteitä, mutta en kuitenkaan uskonut että se kesä olisi alkanut näin nopeasti. Pakkasimme sunnuntaina matkalaukut ja lähdimme matkaan. Olimme klo 14.00 perillä, majoittauduimme ja menimme Aaltosaliin kuuntelemaan viikon ohjelman ja käytännön asiat.

Meille oli varattu ihana kaksio, joka piti sisällään kaiken tarpeellisen! Ja mikä huippua, saimme ylimmän kerroksen ja mahtavan terassin näköaloineen.


Aamuisin oli yleensä jotain koko perheen toimintaa. Tänä kyseisenä aamuna lapset pääsivät leikkimään hiekkakentille hippaa sekä muita pieniä kisoja. Aluksi tehtiin muutamat kakut.

Käytiin joka päivä iltapalan jälkeen vielä pienellä lenkillä. Pienimmän oli helpompi saada unen päästä kiinni :)

Kylpylässä tuli polskittua joka päivä, lukuun ottamatta reissupäiviä. Meidän herra oli innoissaan kun oppi uimaan.

Käytiin ihastelemassa Meriluontokeskusta.



Tämän loman meille mahdollisti Solaris-lomat. Kiitos tästä mahdollisuudesta. Nautittiin koko reissusta täysin rinnoin. Nyt on hyvä fiilis aloittaa taas arki. Ensi viikolla onkin luvassa pojalla ensimmäiset futistreenit :) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

3-vuotias neiti!

Tänään juhlittiin nyt virallisesti tämän pienen neidin 3v synttäreitä. Onhan niitä jo tässä kuukauden aikana juhlittukkin. Ensimmäisen kerra...