keskiviikko 30. toukokuuta 2018

Alkulan tilalla

Hei! Vapaapäivän kunniaksi mentiin tänään 4H-yhdistyksen tilalle piknikille. He järjestävät kesäaikana joka keskiviikkoilta jotain ohjelmaa kyseisellä tilalla. Pyysin äitinikin mukaan ja saimme toteutettua oikein mukavan ja leppoisan iltapäivän. Harjoiteltiin vähän hyppyjä isommalla hyppynarulla, isommat kävi poniajelulla, ihasteltiin kanoja ja pupuja. Syötiin hyviä eväitä ja ihmeteltiin erikoisia linnunpelättimiä. Aamulla mietiskelin tuota tuulen määrää ja mielessäni jo noiduin tulevan pikniksään, mutta pelot eivät onneksi käyneet tällä kertaa toteen. Huomasin tätä postausta aloittaessa, että kaikki tämän uuden blogin postaukset ovat kuvattu ulkona! Pahoittelut, siitä. Koitan saada seuraavaksi jotain myös meiltä kotoa.

Tilalla oli ilmeisesti käynnissä jokin linnunpelätinkisa. :) 
Meidän herran mielestä kanojen ja kukon aitaus oli paras. Hänhän on tykännyt pöllöistä ja linnuista jo ihan 1-vuotiaasta asti. Vanhan blogin lukijat saattavat jotain muistaakkin. Poika seisoi lumoutuneena aitauksen ulkopuolella ja kävi useampaan kertaan moikkaamassa kavereitaan.


Pikkuneidillä oli jatkuvasti katse kohti taivasta. Laskin että nähtiin tuon matkan aikana ainakin 10 eri lentokonetta. En tiedä mikä siellä oli menossa, mutta neiti tykkäsi :) Ihanaa keskiviikkoa!


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

3-vuotias neiti!

Tänään juhlittiin nyt virallisesti tämän pienen neidin 3v synttäreitä. Onhan niitä jo tässä kuukauden aikana juhlittukkin. Ensimmäisen kerra...